Tervetuloa uudistuneen Näytelmät.fi-palvelun pariin

27.09.2023

Uudistettu Näytelmät.fi-palvelu julkaistiin torstaina 28.9.2023.

Hyvä Näytelmät.fi-palvelun käyttäjä,

muutaman vuoden ajan olemme tehneet Näytelmät.fi-palvelun uudistustyötä. Muutostyö on vienyt aikaa, sillä osa työstä on pitänyt tehdä kokonaan manuaalisesti. 6000 näytelmätekstin ja metadatan kirjaaminen, tuhansien kirjailijaprofiilien sekä satojen käyttäjätilien manuaalinen luominen on ollut valtaisa urakka. Mutta vihdoin ja viimein muutostyöt ovat edenneet siihen pisteeseen, että saamme uuden palvelun julkistettua.

Uudistettu Näytelmät.fi-palvelu julkaistaan torstaina 28.9.2023. Julkaisusta johtuen palvelun käytössä ilmenee käyttökatkoksia to-pe 28.-29.9.2023 aikana. 

Tärkeä tieto käyttäjätunnuksistanne

Palvelu uudistuu kokonaan käyttöjärjestelmää myöden. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjätunnuksissa ja salasanoissa on muutoksia. Aktiivisia käyttäjiä on tiedotettu tulevista muutoksista.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä käyttäjätunnuksestasi tai -tunnuksistasi, olethan silloin myös yhteydessä info@sunklo.fi

Huomioithan, että mikäli et ole saanut tiedotetta muuttuneista tunnuksista, tunnuksesi ei todennäköisesti ole aktiivinen. Mikäli tunnuksesi ei ole ollut aktiivinen sivuston uudistuksen yhteydessä, pitää tunnus luoda kokonaan uudestaan. Olethan asiasta yhteydessä info@sunklo.fi.

Palautetta palvelusta

Uusi sivusto ja käyttöjärjestelmä ovat valmiita käytettäväksi julkaisun jälkeen. Kuulemma mielellämme palautetta sivustosta. Palautetta saa antaa ja mahdollisista ongelmatilanteista voi kertoa sähköpostilla info@sunklo.fi

Mukavia hetkiä kotimaisen näytelmäkirjallisuuden parissa!

Ps. Näytelmät.fi saa myös ovat tilinsä Facebookiin ja Instagramiin syksyn kuluessa.