Logo Näytelmat.fi

Tommy Hellsten

Loviisa , 23.9.1951 -

Tommy Hellsten on suomalainen teologi, terapeutti-konsultti ja kirjailija. Hellsten on kirjoittanut useita hyvin menestyneitä elämäntaitoteoksia ja johtaa terapiaan ja yrityskoulutukseen keskittynyttä konsultointiyritystä.

Hellsten on julkaissut kaksikymmentäyksi elämäntaitokirjaa, sekä yksin että yhdessä vaimonsa Carina Hellsrtenin ja Christer Åbergin kanssa. Hellstenin teoksia ovat esimerkiksi esikoinen Virtahepo olohuoneessa (1991) sekä kirjat Ihminen tavattavissa (1996) ja Saat sen mistä luovut (2000) Elämän paradoksit (2001) ja Pysähdy – olet jo perillä (2009).

Kirjojensa ohella Hellsten on kirjoittanut yhdessä Olli-Pekka Ulkuniemen kanssa näytelmän Virtahepo huoneessakin (1993). Näytelmä kertoo teatteriryhmästä, joka harjoittelee ilman ohjaajaa Virtahepo olohuoneessa -kirjaan pohjaavaa näytelmää. Näytelmä käsittelee erilaisia riippuvuuksia, joista näyttelijät keskenään keskustelevat ja joihin harjoiteltavan näytelmän puitteissa eläytyvät. Virtahepo olohuoneessakin kantaesitettiin Hämeenlinnan Kaupungin Teatterissa vuonna 1993.

Teksti: Olli Mäkelä / Sunklo, 2012

Teokset

Virtahepo olohuoneessakin

Tommy Hellsten ( Kirjailija )

Draama

1999

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla uusimmista palveluun lisätyistä teoksista

 
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.