Lemmen jättiläinen

Language: 
Finnish
Genre: 
Musical
Original language: 
Finnish
Year of publication: 
2020
Pages: 
69
Length: 
Full length
Synopsis: 

Aki Sirkesalon lauluihin pohjaava koko illan musiikkinäytelmä kertoo muutamasta päivästä viiden nuoren ihmisen elämässä. Rakkaudesta yli sukupuolirajan, ystävyyden mysteeristä, suhteesta omiin läheisiin. Musiikista on tulossa Pojun elämänsisältö, kaverukset Heppu ja Petku taas luovat vauhtia kaikkien elämään. Ostarin aukiolle ilmestyvä uusi kasvo Siiri herättää tunteita paitsi pojissa myös Tainassa. Ja mustasukkaisuutta Tainan bestiksessä Laurassa. Kahvilaa hoitaa Petkun äiti Virpi Mustonen, mutta kuka voisi olla isä. Unski on elämää nähnyt muusikko, jonka tosikertomukset ovat välillä liian tosia ollakseen totta. Ostarin omatunto, pastori Usko Tammi, kantaa vastuuta myös muiden teoista. Hepun äiti Lempi Koivisto elää yksinhuoltajan salattua, huuruista elämää. Elämä on paitsi satuttavaa myös naurettavaa! 

Roller: 
Number of male actors: 5
Number of female actresses: 5
All role: 10
Other roles: 

Nuorten rooleja on kuusi, aikuisrooleja neljä. Lisäksi ostarin aukiolla hengaa nuorta porukkaa, jotka osallistuvat joukkokohtauksiin. 

Adapted to summer theatre: 
Yes
Premiere in professional theatre: 
No
Premiere in amateur theatre : 
Yes
Date: 
03/10/2020
Plats: 
Valkeakosken kaupunginteatteri
Terms of delivery: 

Lemmen Jättiläinen sisältää sovitukset 19:sta Aki Sirkesalon ikimuistoisesta laulusta. Käsikirjoitukseen sisältyy myös laulusovitusten nuotinnokset. HUOM! Näytelmään sisältyvän musiikin tekijänoikeuksista on sovittava erikseen oikeudenomistajien kanssa.